CampingsBox, una caixa per regalar càmpings aquest Nadal

Després d’haver unificat el sector del càmping català en la seva web, surt al mercat el primer producte de la mà de Campingscat. Campingsbox, la primera caixa regal de càmpings a Catalunya. Una capsa per a poder regalar una escapada a un càmping sense data. Campingsbox ofereix tres versions de les seves capses regal per a adaptar-se el més possible a cada tipus d’usuari: CampingsBox Familiar, CampingsBox Glamping i CampingsBox Moments únics per a 2. CampingsBox és un producte dirigit a un públic de proximitat (principalment Catalunya i sud de França) per ajudar a impulsar el sector del càmping i la resta de serveis complementaris com la restauració, i el lleure.

PUBLICITAT

CampingsCat, el portal de càmpings de Catalunya és l’única web especialitzada en càmpings que recull més de 130 càmpings arreu de Catalunya perquè puguis trobar el que més s’adapta a tu, proporcionant informació de tots ells. Enmig d’una pandèmia s’ha comprovat que el sector dels càmpings és un dels sectors turístics menys afectats, ja que s’han pogut adaptar molt bé als estàndards de seguretat i higiene. És per aquest motiu pel qual anar de càmping es converteix en una molt bona alternativa per anar de vacances.

Són molts els campistes i nous campistes que no han pogut gaudir de les vacances a l’aire lliure al 2020, i que ben segur volen assegurar-se que podran gaudir-ne al 2021, però encara no saben en quines dates en podran gaudir o on voldran anar. Els càmpings anticipen així a la seva oferta la flexibilitat, una de les grans demandes del turista post-covid.

PUBLICITAT