El cementiri tarragoní, preparat per Tots Sants

La celebració de Tots Sants motiva la gent a visitar el cementiri de Tarragona per honorar i recordar els difunts. Per aquest motiu, des del dissabte 23 d’octubre fins al dimarts 2 de novembre, el cementiri de la ciutat romandrà obert des de les 9h fins a les 18h.

PUBLICITAT

Per facilitar l’accés al recinte, s’obrirà la porta del Camí del Llorito entre el 30 d’octubre i el 2 de novembre. Els tres primers dies ho farà de 9h a 18h i el 2 de novembre, de 9h a 14h. L’obertura d’aquesta segona porta té la finalitat de descongestionar la porta principal i facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

L’entrada principal del cementiri estarà decorada, com cada any, amb flors de la temporada. A més, els visitants trobaran un codi QR per descarregar la informació referent a la ubicació de les persones inhumades. A través del codi QR també es podran sol·licitar serveis de cadira de rodes i escúters elèctrics per als usuaris amb mobilitat limitada.

Pel que fa a les cerimònies litúrgiques, l’1 de novembre a les 16h se celebrarà el Sant Rosari. L’acte tindrà lloc a la capella del cementiri de Tarragona. A més, el 2 de novembre s’oficiarà la santa missa a les 9h (en català), a les 10h (en castellà) i a les 12h (en català).

El cementiri organitzarà un concert ambiental el dilluns 1 de novembre en col·laboració amb la Fundació Mèmora. Jordi Canyelles, gerent del cementiri, explica la importància de la música per fer-nos sentir acompanyats.

El “Recital pel Record” és una mostra de respecte als difunts i un acompanyament a les famílies que visiten el cementiri. El concert començarà a les 12h a càrrec d’un duet musical i durarà aproximadament 45 minuts.

PUBLICITAT