Gastronomia internacional al Cós del Bou per “llepar-se els dits”

Diferents propostes culinàries donaran el tret de sortida aquest dijous a Tarragona en format de tapa. Enguany 5 establiments del Cós del Bou oferiran una cuina de diferents països on els ciutadans podran tastar diferents tapes sense marxar del mateix carrer.

PUBLICITAT

Els assistents tindran el privilegi d’endinsar-te tant a la cuina tradicional argentina, mexicana, japonesa fins a la clàssica catalana. Tot això, per 3,50 € juntament amb una beguda i actualment sense data límit. El Baires Bar, l’Adelita Gatrobar, La Clotxa, Cal Mano i Sushi Take Away, seran els participants d’aquesta nova edició de la Nova Campanya Tapa

Olga Vinuesa, del restaurant Sushi Take away, esmenta que “volen assentar que sigui tradició les tapes els dijous al Cós del Bou ” i “aconseguir que tornin a reobrir els comerços antics”:

Cal Mano i Sushi Take away realitzaran les tapes que van fer en edicions anteriors. A més a més, podràs gaudir de música a càrrec de Shiva Music, organitzat per l’associació d’hostalers i comerciants del Cós del Bou.

PUBLICITAT