Ingressa a presó una veïna d’Amposta per apunyalar la seva parella

Els fets van tenir lloc el dissabte 11 de desembre al domicili d'un amic de la parella, que hi reisidia de forma temporal

Una veïna d’Amposta ha ingressat a la presó després de ser detinguda dissabte a la matinada passat per apunyalar i ferir greument el seu company sentimental. Els fets es van produir mentre tots dos residien temporalment al domicili d’un amic, a l’avinguda de Catalunya de la mateixa ciutat.

PUBLICITAT

Segons han explicat a l’ACN fonts pròximes a la investigació, una estona després que tots dos s’haguessin retirat a la seva habitació per dormir, cap a la una de la matinada, la víctima va sortir demanant auxili. La dona el perseguia amb un ganivet a la mà després, suposadament, d’haver-lo apunyalat per l’esquena diversos cops.El propietari de la casa va aconseguir treure-li l’arma de les mans i reduir-la fins l’arribada de diversos dotacions dels Mossos, que van detenir-la.

La víctima, de 30 anys, va requerir atenció hospitalària d’urgència per ferides greus en un pulmó com a conseqüència de les punyalades, tot i que no es tem per la seva vida.

Per la seva banda, la presumpta agressora, de 39 anys, va explicar que, prèviament als fets, mentre la seva parella estava fora treballant, ella s’havia quedat a casa amb la parella de l’amic i havia consumit una gran quantitat d’alcohol. Després de passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta aquest dilluns passat, va ingressar a la presó per ordre judicial.

PUBLICITAT