El trasllat de la Facultat d’Educació i Psicologia de la URV a l’espera

El Consell de Govern de la Universitat Rovira i Virgili (URV) aprova la dotació per a les obres de rehabilitació de l’actual edifici de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, al Campus Sescelades. De fet, s’hi destinarà una suma de 5.134.799 euros. Fins ara, la universitat ja ha invertit 1,45 milions d’euros amb el projecte de trasllat de la facultat al Campus Catalunya, que, de moment, queda a l’espera.

PUBLICITAT

María José Figueras, rectora de la universitat, reconeix que “és necessari millorar les instal·lacions de l’edifici”. També explica que la manca de finançament no va permetre dur a terme les obres a Campus Catalunya i va retardar les del Campus Sescelades.

Finalment, el projecte de les obres de rehabilitació s’executarà mitjançant tres fases i es preveu que les obres finalitzin l’any 2025. A més, l’edifici rehabilitat s’utilitzarà per a l’activitat docent i de recerca de la universitat. Maria José Figueras no descarta la possibilitat de construir una tercera planta en l’edifici a llarg termini.

PUBLICITAT