Progressiva davallada dels indicadors epidemiològics

Els indicadors epidemiològics d’aquest dijous mostren una progressiva davallada respecte a les xifres de les dues darreres setmanes. El risc de rebrot baixa 45 punts fins als 876. La velocitat de contagi també retrocedeix quatre centèsimes fins al 0,87.

PUBLICITAT

La incidència acumulada els darrers set dies segueix baixant i se situa ara en 456,50. Recordem que el toc de queda està en vigor des de la una fins a les sis de la matinada per a poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior a 400 contagis per cada 100.000 habitants en els darrers set dies. Per tant, podríem dir que si els indicadors continuen seguint la mateixa dinàmica, en les properes setmanes el toc de queda podria arribar a aixecar-se.

El 21,14% dels tests d’antígens i les proves PCR de la darrera setmana han resultat ser positives.

Pel que fa a la regió del Camp de Tarragona, els indicadors són bastant semblants. El risc de rebrot baixa 57 punts fins al 873. La velocitat de contagi retrocedeix tres centèsimes fins al 0,86. La incidència acumulada a set dies se situa ara als 453,10.

Un 73,5% de la població del Camp ha rebut la primera dosi de la vacuna mentre que la pauta completa ha estat administrada al 65%.

PUBLICITAT