Un grup de persones assalta una masia amb droga a Vallmoll

Els Mossos detenen els membres de la casa com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública

Un grup de persones encaputxades i armades amb pistoles va assaltar aquest dissabte a la tarda una masia a Vallmoll (Alt Camp) per endur-se droga. Així ho ha avançat el ‘Diari de Tarragona’ i ha confirmat l’ACN. Els individus van presentar-se a la casa per sostreure plantes de marihuana.

PUBLICITAT

Durant l’altercat, un dels assaltants va disparar trets amb una arma de foc curta i va causar ferides lleus a un dels membres de la masia. Després, alguns dels assaltants es van endur un cotxe propietat de les víctimes, mentre que la resta va fugir a peu. Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a la masia per atendre les víctimes i les van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Actualment, els Mossos d’Esquadra tenen una investigació oberta per l’assalt que van patir les dues persones a la masia de Vallmoll. Les víctimes tenien diverses plantes de marihuana a l’exterior de la casa. També disposaven d’una zona a l’interior habilitada com a assecador, amb diverses plantes tallades i penjades per assecar.

Davant aquest fet, els Mossos van procedir a la detenció de les dues persones, dos germans de 39 i 48 anys, com presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, també tenen una investigació en marxa per localitzar els assaltants, que van endur-se alguna planta de marihuana i el cotxe de les víctimes.

PUBLICITAT