S’engega un dispositiu especial de seguretat pels dies forts de Santa Tecla

Aquest dijous arrenquen els dies més forts de les festes de Santa Tecla i això fa que els cossos de seguretat de la ciutat engeguin un dispositiu especial de seguretat, que es mantindrà al llarg dels pròxims dies, amb l’objectiu de vetllar pel bon funcionament dels actes més importants. En aquest sentit, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra treballaran conjuntament, incrementant efectius en aquells punts i hores en els quals es preveuen majors aglomeracions i possibles problemes.

PUBLICITAT

Actes com concerts multitudinaris o la Baixada de l’Àliga d’aquest dijous en són exemples, i presència continuada en zones com la Plaça de la Font, el Passeig de Sant Antoni i el de les Palmeres o punts de la part baixa i el centre de la ciutat. L’inspector Ramon Franquès, cap de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès de Mossos d’Esquadra, parla del dispositiu.

La policia vol posar especial atenció al fet que no entrin en actes llaunes o envasos de vidre, així com la venda d’alcohol no autoritzat i també a evitar furts; a més que l’estacionament de vehicles sigui el correcte.  

Pel que fa a un acte com la Baixada de l’Àliga d’aquesta nit de dijous, tornarà a comptar amb megafonia com el darrer any i s’utilitzarà també de nou la unitat de drons de la Guàrdia Urbana per controlar l’esdeveniment des de l’aire. Enguany, a causa de la instal·lació de la bastida al Pretori, per raons de seguretat, la Baixada de l’Àliga no passarà pel carrer Sant Hermenegild, sinó que la segona Baixada es reprendrà directament a Pescateria.

PUBLICITAT