Sergi Boada inicia la seva segona legislatura com a president del Col·legi de Metges de Tarragona

El passat divendres 21 de juny el doctor Sergi Boada va ser reelegit com a president del Col·legi de Metges de Tarragona (COMT) per la Junta de Govern del COMT. Ho va fer sense que es presentessin altres candidatures, fet que satisfà a l’actual junta, ja que consideren que això “és un reconeixement dels col·legiats a la feina ben feta els darrers quatre anys.”

PUBLICITAT

Valoren positivament la legislatura que es tanca després d’un període de “molt aprenentatge”. Ho explica el Dr. Boada en declaracions al programa ‘Carrer Major’.

El COMT ha crescut els últims anys fins als més de 4.000 col·legiats a la província. Boada destaca que també els fa molt contents haver pogut renovar les seus de Reus i les Terres de l’Ebre, que se sumen a la principal que hi ha a la ciutat de Tarragona.

La nova junta manté força l’estructura de l’anterior. La majoria de membres continuen, però s’han incorporat quatre nous doctors amb l’objectiu de donar veu als metges de formació extracomunitària, als metges joves i als més veterans, així com més representativitat a les Terres de l’Ebre. Boada explica dos pilars fonamentals per aquesta junta del COMT.

Un dels projectes més multitudinaris i consolidats que organitza el Col·legi de Metges amb aquesta idea és la “Tarraco Health Race”, que enguany arribarà a la seva tercera edició amb èxit de participació en les anteriors i tots els beneficis destinats a finalitats solidàries.

PUBLICITAT