Sergi Pedret i Isabel Gómez presenten la seva co-candidatura a l’alcaldia de Riudoms

Junts per Riudoms ha presentat la seva candidatura a l’alcaldia, encapçalada per dues persones: Isabel Gómez i Sergi Pedret, actual alcalde del municipi. Gómez té una contrastada experiència en el món de l’empres privada, a més de ser reconeguda a la vila per la seva activitat esportiva i la vinculació a entitats d’aquest tipus. Serà la primera vegada que Riudoms tindrà una opció d’aquestes característiques a les eleccions municipals, que tindran lloc aquest pròxim 2023.

Sergi Pedret
PUBLICITAT

Pedret va fer oficial aquest anunci fa uns dies a través de les xarxes socials, afirmantt que “diuen que si vols arribar ràpidament has de caminar sol, però que si vols arribar lluny has de fer-ho acompanyat! Junts volem marcar un nou estil de lideratge compartit.” I ho ha recalcat en l’acte de presentació.

El Casal Riudomenc ha acollit la presentació de la co-candidatura durant la tarda d’aquest dissabte. Hi ha estat convidada Míriam Nogueras, diputada de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, així com també hi ha estat present Ramon Margalef, coordinador local de Junts per Catalunya a Riudoms.

El format de l’acte també ha estat sorprenent i innovador, convertint l’escenari en una aproximació a un “late-show”, amb un presentador entrevistant als convidats en un sofà i una banda de música en directe. L’esdeveniment ha finalitzat amb l’oferta de coca amb recapte i beguda per a tots els assistents. 

Junts per Riudoms  és la primera formació riudomenca que s’ha pronunciat sobre qui seran els seus alcaldables de cara a les eleccions municipals del pròxim 2023. 

PUBLICITAT