Sí Tarragona es presenta com “una alternativa real pel futur de Tarragona”

Sí Tarragona ha dut a terme aquest diumenge el seu acte central de campanya a la pèrgola del Serrallo, en el qual ha destacat la presència de qui va ser alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, i també de l’exregidor de CiU i extinent d’alcalde, Raúl Font-Quer. Ambdós han volgut donar suport a la candidatura encapçalada per Mar Giné. La formació ha volgut acostar-se a la ciutadania, “diferenciant-se dels actes institucionals i mítings organitzats per altres partits”,i ha optat per una fideuada popular buscant el contacte amb la gent.

Foto: Sí Tarragona
PUBLICITAT

Joan Miquel Nadal ha ressaltat “la importància d’una nova manera de gestionar la ciutat”. Mar Giné s’ha mostrat entusiasmada amb el suport rebut i ha manifestat el seu compromís de lluitar per Tarragona i de canviar la manera de fer de l’ajuntament actual. “Estem molt satisfets amb l’oportunitat que se’ns està brindant. Creiem que el ciutadà ha de ser el client del govern municipal i estem compromesos a treballar pel bé de la ciutadania”, ha afirmat Giné.

Sí Tarragona vol apostar per ser “un govern facilitador i proper, prioritzant sempre el servei als ciutadans”. Asseguren que volen estar per sobre de les qüestions partidistes i el seu objectiu és millorar l’estat actual la ciutat, perquè “estimem Tarragona i creiem que pot ser tot allò que els ciutadans decideixin”, assegura la candidata.

El partit ha volgut presentar-se com una opció real convidant a la gent de Tarragona a sumar-se al seu projecte. “Som persones amb feines fora de la política que hem decidit fer un pas endavant per governar i millorar la ciutat”, ha indicay Giné. “Creiem que som una alternativa real per al futur de Tarragona”, ha conclòs.

PUBLICITAT