Solucions de líder per mantenir la primera plaça a Sestao

El Nàstic de Tarragona visita aquest diumenge al Sestao River amb la intenció de mantenir la primera plaça i seguir sumant després d’assaltar el lideratge el darrer cap de setmana. Tot i això, cos tècnic i plantilla tenen clar que no ha de canviar res, s’ha de continuar afrontant el dia a dia amb la mateixa mentalitat que anant en una altra posició, sobretot perquè encara resten 15 jornades.

PUBLICITAT

El rival es troba en zona de descens i arriba d’encaixar una derrota a Fuenlabrada. Malgrat això, ja van aconseguir esgarrapar un punt del Nou Estadi a la primera volta i s’han fet forts a casa amb el pas de les jornades. De fet, encadena quatre partits sense perdre com a local.

És un duel marcat per les baixes de Trigueros i Nacho per sanció a l’eix de la defensa. L’entrada de Dufur sembla assegurada, caldrà veure si l’acompanya Pol Domingo, Iker Recio o, fins i tot, Óscar Sanz. Dani Vidal, tècnic grana, deixa clar que tenen opcions i solucions. Es mostra tranquil per la tasca defensiva del bloc.

La infermeria s’ha buidat i tan sols s’hi manté Marc Álvarez. Tant Concha com Gorka Santamaría ja han entrenat amb el grup aquesta setmana i podrien entrar a la convocatòria. A més, Varo podria tornar a la porteria si les sensacions són positives en les pròximes hores. El duel es jugarà aquest diumenge, a les 18h, a Las Llanas.

PUBLICITAT