Tanca la Casa Castellarnau per engegar el seu procés de restauració

La Casa Castellarnau tancarà temporalment al públic una vegada superat aquest Pont de la Puríssima. Ho farà a partir del pròxim dilluns dia 11 i per tal d’engegar el seu procés de restauració. L’edifici es va construir a inicis del segle XV i fins al segle XIX va ser la llar d’algunes de les famílies més influents de la ciutat. Actualment, es conserva com a museu i l’edifici acull les oficines administratives del Museu d’Història de Tarragona.

PUBLICITAT

El procés de restauració arrencarà amb una primera fase en la qual es duran a terme unes cates per tal de comprovar l’estat de conservació de les bigues i per fer una primera diagnosi de l’edifici. En la segona fase, segons el resultat de les comprovacions, es procedirà a dur a terme el projecte de restauració més adient.  

El tancament provocarà que els treballadors del Museu d’Història siguin reubicats en altres oficines municipals com son l’Antiga Audiència i Casa Sefus. Les taquilles de Casa Castellarnau es traslladaran també a l’Antiga Audiència. 

PUBLICITAT