Tarda de proves i simulacres d’emergència al polígon químic sud de Tarragona

Protecció Civil ha informat que durant la tarda d’aquest dijous diverses empreses ubicades al Polígon Químic Sud de Tarragona duran a terme proves d’alarma i megafonia, a més de simulacres i pràctiques contra incendis a les seves instal·lacions. Concretament, serà durant una hora i mitja aproximadament, entre les 15h i les 16:30h.

PUBLICITAT

Les mateixes empreses informen a la ciutadania que aquestes proves es podran percebre des de l’exterior de les plantes de La Canonja i Reus. En aquest sentit, no cal que la ciutadania s’alarmi ni prengui cap mena de mesura en cas d’escoltar-les o visualitzar-les.

Una tarda de proves i simulacres que arriba amb el precedent recent de l’incendi que es va produir el vespre d’aquest dimecres a la planta d’olefines (polígon Nord) del Complex Industrial de Repsol. Un incendi ja controlat, que no va produir cap dany personal i que manté activa la prealerta del PLASEQTA fins que es doni per extingit, situació que es preveu que es pugui assolir al llarg de la jornada d’aquest dijous.

PUBLICITAT