Tarragona, a punt per les eleccions al Parlament Europeu de diumenge

La ciutat de Tarragona ja ho té tot a punt per a les eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny. 9 efectius de la Brigada Municipal fa 2 setmanes que treballen exclusivament perquè diumenge la jornada electoral es pugui celebrar amb total normalitat. 

PUBLICITAT

Entre les tasques de la Brigada destaca la preparació del material electoral i el condicionament d’urnes. 6 efectius fa 15 dies que reparteixen per tots els col·legis electorals de la ciutat cabines, cadires i suports metàl·lics, feina que acabarà aquest divendres. Paral·lelament, 3 membres de la Brigada s’han encarregat de netejar, preparar i precintar les urnes. 

En total, a Tarragona més de 90.000 persones estan cridades a votar i ho faran en 40 col·legis electorals, en un total de 155 meses. Cal recordar que la distribució dels col·legis electorals no és la mateixa que a les eleccions catalanes de 12 de maig, en les quals hi van haver força canvis en la distribució dels mateixos.

Per aquest motiu, l’Ajuntament recorda que hi ha disponible al web municipal un servei de consulta en línia on, introduint el número del document d’identitat, cadascú pot consultar en quin col·legi, districte, mesa i secció podrà votar.

Diumenge al matí, la Brigada serà l’encarregada de fer el repartiment del material electoral. Prèviament, els efectius s’asseguraran que tots els col·legis electorals tinguin el mateix nombre de paperetes per cada candidatura. També s’encarregarà de repartir aigua per tots els membres de les meses, i en cas d’altes temperatures, l’ajuntament disposa de 99 ventiladors per distribuir als col·legis que no disposin d’aire condicionat. 

PUBLICITAT