Tarragona acollirà per primer cop la celebració del Sorteig d’Or de la Creu Roja

El Sorteig d’Or de la Creu Roja se celebrarà enguany el 23 de juliol al Palau de Congressos de Tarragona. Segons l’organització, l’elecció de la capital tarragonina com a seu de l’acte “representa un gest d’agraïment cap a la ciutat i la seva hospitalitat”. L’emblemàtic sorteig repartirà més de 7 milions d’euros en més d’11.700 premis. Enguany arriba a la 45a edició, i esdevé una de les principals fonts de finançament que permeten a la Creu Roja portar a terme la seva acció solidària.

PUBLICITAT

Darrere de cadascuna de les butlletes hi ha la tasca de l’organització, ja que amb aquests diners s’aconsegueixen posar en marxa projectes que es transformen en una cosa real, una ajuda concreta, com un kit d’abric, un taller per prevenir la soledat o la provisió d’ajuda bàsica a una família. Durant l’any passat, la Creu Roja va atendre a Catalunya prop de 400.000 persones, de les quals més de 48.000 a la demarcació de Tarragona. 

Aquest cop, la campanya del Sorteig d’Or se centra en el lema “Guanyem l’or”, vinculat a la celebració dels Jocs Olímpics a París, i vol ressaltar la importància del compromís col·lectiu en la consecució d’objectius solidaris.

Per aquest motiu, l’acte de presentació d’aquest esdeveniment, organitzat avui a Tarragona,  ha comptat amb la participació d’esportistes com Antoni Pinilla, futbolista i medallista olímpic a Barcelona’92; Bito Fuster, multimedallista en gimnàstica rítmica i David Fernàndez, capità del CBT.

PUBLICITAT