Tarragona aposta pel turisme esportiu amb un logotip que lluiran equips i esportistes de la ciutat

Tarragona Esports ha creat un logotip en el qual ha afegit el terme turisme esportiu amb l’objectiu d’incrementar la projecció de la ciutat com a destinació esportiva durant tot l’any. L’Ajuntament de Tarragona vol “refermar així la seva aposta pel turisme esportiu”, amb una nova imatge que lluiran els equips i esportistes de la ciutat que competeixen en l’àmbit nacional i internacional i també s’utilitzarà en esdeveniments d’àmbit supramunicipal que s’organitzin a Tarragona.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, equips com ara els del Club Gimnàstic de Tarragona, del Club Bàsquet Tarragona i del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau lluiran, a partir de la temporada vinent, el nou logotip en les seves equipacions. I també ho faran esportistes com el corredor de muntanya internacional Dani Castillo.

La nova imatge també serà protagonista en els grans esdeveniments esportius que atreu la ciutat, com ara els que s’han acollit en els últims mesos com els campionats de tennis de taula del passat febrer i la Minicopa Endesa el passat desembre.

El nou logotip té quatre versions diferents, ja que el terme Turisme Esportiu es podrà llegir en català, castellà, anglès i francès.

PUBLICITAT