Tarragona bull amb la Minicopa de bàsquet

L’Anella Mediterrània va tornar a vibrar aquest dimecres amb el tret de sortida de la Minicopa Endesa, el torneig de bàsquet base més important en l’àmbit estatal i pel qual han passat noms tan il·lustres com Ricky Rubio, Usman Garuba o Victor Wembanyama. Un duel entre Andorra i Gran Canaria va obrir el foc a les quatre de la tarda.

PUBLICITAT

Fins a vuit partits van disputar-se aquest dimecres en un ambient d’il·lusió i un Palau d’Esports ple de talent del qual sortiran, gairebé segur, diversos professionals d’aquest esport. Setze duels es juguen aquest dijous, amb activitat tant a l’Anella com al Poliesportiu Campclar, també seu d’aquesta primera fase de la Minicopa. Divendres es jugaran els dos darrers partits amb el premi en joc de les últimes places per viatjar a la fase final que es jugarà a Màlaga al febrer.

Tarragona és epicentre esportiu en una nova aposta per posar la ciutat al focus. El torneig, de fet, va molt més enllà de ser un esdeveniment esportiu i també inclourà la campanya ‘Actuem contra el bullying’, xerrades formatives per part de psicòlegs, entrenaments dels jugadors amb nens i nenes de Tarragona amb diversitat funcional i activitats per als jugadors i les famílies on es tractarà de promocionar la Costa Daurada i el seu patrimoni cultural.

PUBLICITAT