Tarragona celebra la Festa del Corpus aquest diumenge

Aquest diumenge 2 de juny Tarragona celebrarà amb la tradició que correspon la festa del Corpus. I ho farà amb “l’Ou com balla” a la font del claustre de la Catedral i l’ofici religiós, acompanyat dels elements del Seguici Popular. Així doncs, des del Pla de la Seu tornarà a sortir el Seguici de Corpus amb el Magí de les Timbales, els Gegantons Negritos, els Gegants Moros i els Gegants Vells o del Cós del Bou, acompanyats dels grallers els Bordons, els Quatre Garrofers i Tocaferro.   

Foto: Mireia Cruz
PUBLICITAT

L’itinerari serà amb sortida i arribada al Pla de la Seu, passant per Nou del Patriarca, Peixateries Velles, Mare de Déu de la Mercè, pl. de Sant Antoni, Descalços, pl. de la Pagesia, Arc de Sant Llorenç, Sant Pau, Pla de Palau, Mare de Déu del Claustre i Escrivanies Velles.

Des de les 9h del matí fins a les 21h del vespre, amb una aturada de dues hores de 14h a 16h, tindrà lloc “l’Ou com balla”, a la font del claustre de la Catedral. S’hi podrà accedir pel carrer del Claustre. A les 18h, a la Catedral, es durà a terme l’ofici religiós. A dos quarts de set arribaran els elements del Seguici de Corpus al Pla de la Seu, des d’on a les 19h arrencarà la professó de Corpus.

PUBLICITAT