Tarragona celebra una dècada posant música als carrers per Nadal

Tarragona celebra aquest 2023 la desena edició del ‘Nadal Musical’, una proposta que encadena deu anys posant música a molts carrers del centre de la ciutat en les setmanes prèvies al 25 de desembre. En les darreres ocasions l’esdeveniment ocupava dues setmanes, però l’aposta d’enguany superarà les tres. De fet, arrencarà aquest mateix divendres i es viurà fins al 23 de desembre.

PUBLICITAT

Una ampliació que coincideix amb l’increment de la xifra de cors que participaran en l’acte. I d’estils ben diversos. A més dels cors, hi tenen cabuda quantitat d’entitats de la ciutat lligades a la música: el conservatori de música de la Diputació, ‘Rambla Music’, escoles de dansa i de ball, així com diversos grups professionals i també grups amateurs.

Des de l’associació de comerciants Via T, l’enitat que organitza aquest ‘Nadal Musical’, esperen “que agradi al públic i la música doni el caliu que toca per aquestes dates”. D’altra banda, la consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adán, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa que considera “ja consolidada”.

El principal ideòleg d’aquesta proposta nascuda ja fa deu anys va ser Raúl Cid, músic tarragoní, veu i trombó de la Stromboli Jazz Band. Cid explica que l’origen va sorgir de la intenció de fer arribar actuacions musicals itinerants a comerços que no hi tinguessin accés per la seva ubicació. El músic ha celebrat el fet que l’activitat hagi crescut tant i pugui arribar a complir una dècada.

PUBLICITAT