Tarragona desplega el dispositiu de recepció de creueristes amb l’inici de la temporada

Tarragona Turisme tornarà a desplegar el dispositiu de recepció de creueristes amb l’inici de la temporada aquest divendres, com ja va fer l’any passat, per millorar no només la rebuda sinó també l’experiència d’aquests turistes a la ciutat. Entre les mesures del dispositiu repeteixen l’ampliació de parades dels autobusos –amb dos punts, a la Via Augusta i a l’avinguda Catalunya— i la contractació d’informadors turístics per explicar l’oferta patrimonial, cultural, gastronòmica i comercial de la ciutat.

PUBLICITAT

A més de l’ampliació de parades i dels informadors, enguany el dispositiu contempla el repartiment de material turístic promocional específicament editat per als creueristes amb les 10 visites essencials a Tarragona, perquè treguin el màxim partit de la visita a la ciutat. Els díptics, que inclouen un plànol i imatges dels principals atractius de Tarragona, estan editats en anglès, francès, alemany, italìa, castellà i català.

Així, aquest divendres arriben a Tarragona un creuer petit de Windstar Cruises amb capacitat de 148 passatges i dos creuers més de la companyia MSC amb 5.000 passatgers aproximadament. És l’inici de l’arribada de creuers en divendres fins a finals d’octubre.

L’aposta de MSC aquest 2024 per Tarragona, que es va anunciar a Fitur, significa per la consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona Montse Adan “un pas més en la consolidació de Tarragona com a ciutat de creuers i una oportunitat per projectar la ciutat cap a un perfil de visitant de curta estada, especialment de cap de setmana”.

PUBLICITAT