Tarragona, entre les Ciutats Patrimoni de la Humanitat rebudes pel Papa Francesc

El Papa Francesc ha rebut aquest cap de setmana en audiència privada al Vaticà als alcaldes i alcaldesses del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat amb motiu del 30è aniversari de la seva creació. Entre els batlles hi ha estat Rubén Viñuales, com a alcalde de Tarragona i vicepresident tercer del Grup.

PUBLICITAT

Viñuales, des de Roma, ha valorat molt positivament l’audiència, que defineix com a “una gran oportunitat de projecció per a totes les ciutats integrants, inclosa Tarragona, en un any clau, el del 30è aniversari del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat”.

El Papa ha agraït la tasca feta i ha demanat a les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat que continuïn traient profit de les lliçons de la història i justícia que transmet6 el llegat monumental, tant en l’actualitat com de cara a les generacions futures. Francesc ho ha definit com “una gran responsabilitat, però també com una bonica vocació”. El Papa ha subratllat que “les situacions històriques –amb les seves llums i ombres- ens parlen d’homes i dones reals, de sentiments autèntics, que han de ser per nosaltres lliçons de vida per damunt de peces de museu”.

PUBLICITAT