Tarragona ha recuperat la Baixada del Pajaritu dos anys després

Tarragona ha tornat a viure una Baixada del Pajaritu “clàssica”. La 16a edició ha recuperat el seu format habitual després de dos anys d’aturada per la COVID. La Baixada de la Pescateria i el carrer del Cós del Bou han vist baixar les andròmines aquest matí de dissabte amb un ambient festiu de Carnaval que ha congregat centenars de persones, grans i petites, a la Part Alta de la ciutat per viure un dels actes més esbojarrats del calendari festiu.

Foto: Colla Jove de Tarragona
PUBLICITAT

Josep Lluís Castro, president de l’Associació d’Amics de la Colla Jove, entitat organitzadora, valora molt positivament el retorn de l’esdeveniment, que ha superat les xifres del 2020.

Han estat divuit les andròmines que hi han participat. L’edició d’enguany ha comptat com a jurat amb Helle Kettner, Jordi Llort, Alfredo González i Adrià Recasens, en el paper de Sr. Ramon, qui han valorat i premiat a les millors i pitjors andròmines, així com a les caigudes més espectaculars i desastroses.

En aquest sentit, han rebut reconeixements andròmines com Lio Parda, Africaires, el Galliner i la dedicada a la cursa de Tarraco entre “Ricomanus” i “Viñualestis”. El Rei Carnestoltes XL i la seva Concubina també han estat presents en l’entrega dels premis. La baixada s’ha tancat amb el “Jovermut” amb el DJ Pin-up.

PUBLICITAT