Tarragona novament capdavantera incorporant tecnologia a la 6a edició d’Història Viva

Tarragona torna a apostar per la tecnologia aplicada al llegat històric i per aquest motiu i de forma capdavantera la incorpora com a novetat a la 6a edició de Tarragona Història Viva que arriba des d’aquest 16 de juliol al 2 de setembre amb espectacles tots els dissabtes nit a l’Amfiteatre.

PUBLICITAT

D’aquesta manera les recreacions històriques que oferiran els grups Thaleia i Tàrraco Ludus comptaran amb contingut digital i contextualització mitjançant la tecnologia de l’empresa Digivisión que ja va fer situar i donar renom a la ciutat amb el primer capítol del documental de RCTVE ‘Ingeniería romana’ i amb l’aplicació de realitat augmentada ‘IMAGEEN’. De fet, seguir posicionant Tarragona i captar l’atenció turística és un dels objectius tal com assenyala la regidora de Turisme, Inma Rodríguez.

Es tracta per tant d’una clara aposta tecnològica per part del Patronat de Turisme de Tarragona i un reforç de l’Amfiteatre com a escenari icònic de la nostra ciutat mediterrània.

*Podeu escoltar entrevista amb José Antonio Muñiz, director de Digivisión per conèixer tots els detalls al programa Plaça Corsini (escolta aquí)

PUBLICITAT