Tarragona, present al vintè aniversari de la Xarxa de Ciutats AVE

Tarragona és present als actes amb els quals la Xarxa de Ciutats AVE celebra el vintè aniversari de la seva creació. Com a esdeveniment central de l’efemèride, hi ha l’assemblea general, que té lloc aquest dimecres a Saragossa i que compta amb la presència de la consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan.

PUBLICITAT

Des de la capital aragonesa, Adan ha volgut destacar “les oportunitats que el transport ferrioviari d’alta velocitat ha proporcionat a Tarragona, que s’ha convertit en destinació propera d’escapada per a ciutats com Madrid o la mateixa Saragossa, gràcies a aquesta alta velocitat i als preus realment competitius de les opcions low cost”.

La celebració té lloc justament a la ciutat on va néixer el grup, Saragossa, l’any 2004, amb nou localitats membres. Actualment, en formen part un total 34 destinacions (Gijón ha estat l’última a afegir-s’hi), que durant l’assemblea, han manifestat la voluntat de reforçar la promoció no només dels destins concrets, sinó també de les possibilitats de fer recorreguts i rutes en tren per les diferents ciutats integrants.

Durant els 20 anys d’existència de la Xarxa de Ciutats AVE, el grup s’ha promocionat conjuntament a fires com Fitur, B-Travel o Intur i, internacionalment, a la ITB de Berlín, la WTM de Londres o l’Anato de Colòmbia, a més d’assistir a jornades internacionals a la Xina, el Japó, l’Argentina o Mèxic.

PUBLICITAT