Tarragona reconeix la tasca cívica i científica a persones i entitats

Tarragona ha reconegut aquest dimecres al vespre la tasca al Mèrit Cívic i Científic a quatre persones i dues entitats de la ciutat a les quals s’ha entregat un diploma com a distintiu. L’han rebut en un acte presidit per l’alcalde, Rubén Viñuales, i amb la presència de quantitat de regidors del consistori a més d’altres representants polítics i convidats.

PUBLICITAT

Els reconeixements als Mèrits Cívics han estat pel Dr. Agustí Tarrés, destacat pediatre de la ciutat durant molts anys; per Juan José Caravaca, president de l’Associació Todos en Azul, que treballa per les persones amb trastorn de l’espectre autista; i per l’Associació Mediambiental La Sínia i la seva presidenta Raquel Córdoba, per la defensa i promoció de l’educació ambiental i el seu treball per la custòdia del riu Gaià.

D’altra banda, s’han atorgat dos reconeixements als Mèrits Científics. El primer, per la Unitat de Comunicació i Divulgació de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili, que es preocupen dia a dia per divulgar la ciència de manera planera i entenedora. D’altra banda, també l’ha rebut el Dr. Juan Bautista Cubells, destacat cirurgià cardiovascular de la ciutat, qui va rebre el Premio Nacional de Cirurgia Cardiovascular i el Premi Europeu al Millor Cirurgià Cardiovascular, ambdós el 2021.

PUBLICITAT