Tarragona reivindica el dia de l’Orgull LGTBI+

Aquest dimecres se celebra, com cada 28 de juny, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. I Tarragona s’hi ha sumat per reivindicar la necessitat de seguir treballant davant les desigualtats, l’odi i la intol·lerància respecte a la identitat sexual de les persones. Ho ha fet amb la lectura d’un manifest davant de l’Ajuntament de la ciutat, edifici que llueix la bandera amb els colors LGTBI.

PUBLICITAT

Ha arrencat el discurs la consellera d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI+, Cecilia Mangini, deixant pas al president de la comparsa de carnaval Disc 45 de Sant Salvador, Daniel Baelo, i a l’activista d’H2o Col·lectiu LGTBI+ del Camp de Tarragona, Marina Sendra, que han estat els encarregats de llegir el manifest. Finalment, ha conclòs l’acte l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, que ha volgut deixar clar que “Tarragona és orgullosament diversa”.

També han assistit a l’acte moltes de les forces polítiques tarragonines. De fet, el mateix Viñuales ha volgut agrair-los la presència i ha lamentat que no hagin estat totes, fent referència als partits de dretes que no s’hi han presentat.

PUBLICITAT