Tarragona, seu del Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure

Tarragona serà la seu, aquest cap de setmana, del 73è Campionat de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure que es disputarà al camp de tir amb arc ubicat al barri de Sant Salvador. Aquesta competició arriba enguany, per primera vegada, a aquestes instal·lacions esportives municipals on s’ubica el Club Tau de tir amb arc. Hi participaran prop de 200 arquers i arqueres de totes les divisions: Recorbat, Compost, Nu, Tradicional i Longbow.  

PUBLICITAT

El campionat arrencarà aquest dissabte a les 9h, i s’allargarà fins a les 20h, tancant el primer tram a les 14h i amb una hora de descans al migdia. Continuarà l’endemà diumenge amb el darrer tram al llarg del matí, també de 9h a 14h. Els lliuraments de premis tindran lloc en finalitzar cada tram de la competició.

El Conseller d’Esports, Berni Álvarez, assegura que “la ciutat acull un campionat de primer nivell i esdevindrà l’epicentre del tir amb arc” al llarg del cap de setmana. A més, ha destacat l’arribada a la ciutat de més de 200 persones d’arreu del territori català. D’altra banda, el president del Club Tau de tir amb arc, Sergio Ortega, ha expressat que “és un orgull celebrar el campionat a les instal·lacions de Sant Salvador, recentment renovades”.

PUBLICITAT