Tarragona s’omple de màgia durant tres setmanes

Aquest diumenge dona el tret de sortida la 18a edició del festival Teatre Màgic a Tarragona. La màgia serà protagonista a diferents escenaris de la ciutat durant tres setmanes, ja que el cicle es tancarà el 27 d’aquest mes d’abril. La proposta inclou, un any més, una selecció dels espectacles d’il·lusionisme més innovadors de l’actualitat.

PUBLICITAT

El festival s’ha convertit en un referent al territori, reivindicant que són diversos els premis mundials de màgia que hi han actuat al llarg de les anteriors edicions. Enguany, visitaran la ciutat i el festival artistes de Catalunya, Madrid, França i l’Argentina. Tot plegat en un festival dirigit pel tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme.

L’espectacle inaugural, amb Jean Philippe Atchoum, Christian Miró, El Magow, Mireia i el Mag Gerard, serà aquest diumenge a les 18h al Teatre Tarragona. Una proposta per a tota la família on la màgia es fusiona amb les titelles, les ombres xineses i el teatre. Com a novetat d’aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia solidària a l’Antiga Audiència a favor de les entitats Aspercamp i el Club Vaixell. Serà la tarda del 13 d’abril.

Altres espectacles passaran per localitzacions com la Sala Trono, la Biblioteca Pública de Tarragona o l’Espai Kesse. Tot plegat en un festival dirigit pel tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme, i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT