Tarragona tanca la 4a prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

La platja de l’Arrabassada de Tarragona ha acollit més de 200 esportistes aquest cap de setmana en la celebració del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour. El torneig ha fet, un any més, parada a la ciutat per celebrar la quarta prova puntuable del circuit, arribant així a l’equador de l’esdeveniment.

PUBLICITAT

La competició, tant en la categoria masculina com en la femenina, va arrencar el matí d’aquest dissabte. La primera jornada va tancar-se amb la disputa dels vuitens de final. Aquest diumenge al matí han engegat els quarts, seguits dels partits per establir els llocs del 5è al 7è. Posteriorment, s’han jugat les semifinals; i, finalment, les finals de bronze, per decidir el tercer i quart lloc; i les finals d’or, per decidir els campions.

En categoria masculina, la parella Reñé i Jiménez s’han proclamat vencedors superant per 2 a 0 a la final a la formada per Nieto i Barreda. La parella García – Valiño han aconseguit el tercer lloc. En la femenina, la parella Puri i Garrido s’ha imposat també per 2 a 0 a la final a la formada per Carpena i García per convertir-se en guanyadores.

Un cop finalitzada la prova a la capital tarragonina, només en queden ara quatre per disputar-se per tancar el Campionat de Catalunya: la de Cunit (8 i 9 de juliol), la de Cambrils (29 i 30 de juliol), la d’Empuriabrava (19 i 20 d’agost) i la gran final, que se celebrarà a Badalona el 26 i 27 d’agost.

PUBLICITAT