Tarragona tindrà enguany sis carregadors per a vehicles elèctrics

PUBLICITAT

Tarragona disposarà enguany de sis carregadors per a vehicles elèctrics a la via pública. Seran els primers que s’instal·len a la ciutat. La regidoria de mobilitat juntament amb l’empresa pública d’Aparcaments Municipals han aconseguit una subvenció de l’Institut Català de l’Energia, per valor d’uns 300.000 euros, que finançaran el 100% del cost.

Dels sis carregadors, dos seran dels denominats superràpids, amb un temps de càrrega de 20 minuts, i els altres quatre, seran ràpids. Sergi Arts, gerent d’Aparcaments Municipals de Tarragona, ho valora positivament. Aquests carregadors formaran part del pla de mobilitat elèctrica que l’Ajuntament està redactant.

Els dos carregadors superràpids s’ubicaran a la Vall de l’Arrabassada i a la plaça Imperial Tarraco, i els quatre ràpids s’instal·laran a Tabacalera, la Vall de l’Arrabassada i dos més a l’Anella Mediterrània.

A banda l’AMT ha presentat una campanya publicitària perquè la ciutadania distingeixi quins aparcaments municipals són de gestió pública i quins de gestió privada. Per impulsar-ho sortejaran vuit abonaments anuals gratuïts.

PUBLICITAT