Tarragona viu un gran cap de setmana friqui amb la 6a Starraco Unlimited

Star Wars, Star Trek, Marvel, DC o Stranger Things. Sagues icòniques que han aterrat a Tarragona i que hi passaran tot aquest cap de setmana. Ho fan en el marc de la 6a edició de l’Starraco Unlimited, esdeveniment de ciència-ficció i fantasia que torna, un any més, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i ho fa ampliant els seus continguts.

PUBLICITAT

L’esdeveniment compta amb exposicions d’objectes que han aparegut a les pel·lícules i sèries, botigues on es pot comprar tota mena de marxandatge, xerrades amb actors de doblatge i escriptors i multitud de tallers enfocats als més petits. El director de l’esdeveniment, Iván Carrasco, assegura que tenen un públic molt obert, amb opcions per totes les edats, definint l’Starraco Unlimited com un acte molt familiar.

En la darrera edició, celebrada l’any passat, la xifra d’assistents va arribar a gairebé 9.000 persones. Malgrat no fer previsions concretes, des de l’organització esperen poder superar aquests números en l’edició d’enguany per continuar creixent.

PUBLICITAT