Tarragona viurà una revetlla de Sant Joan sense platges ni fogueres

La ciutat de Tarragona viurà una nit de Sant Joan atípica i adaptada al context de la ‘nova normalitat’ causada per la COVID-19.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona va decidir no permetre l’accés a les platges per la revetlla per evitar aglomeracions. Per tant, està prohibit fer trobades de grups de persones i fer fogueres a la sorra. Aquesta restricció començarà aquest vespre a les 20 hores, tot i que es recomanarà abandonar la zona de platja a partir de les 19 hores.

Per altra banda, el Port de Tarragona també ha restringit el pas a vehicles pel passeig marítim i reduir així el màxim moviment per la zona.

Les guinguetes o negocis de restauració instal·lats en el límit de les platges com a la de l’Arrabassada, la Llarga o la de la Móra si podran obrir i rebre clients, respectant les mesures d’higiene, distància i seguretat. Com també obriran els locals d’oci nocturn situats a la Part Alta de la Ciutat.

Aquest any, la crisi sanitària ha fet que la ciutat hagi de viure un Sant Joan diferent on després de varies edicions la Plaça Corsini i la Plaça dels Carros es quedaran buides i en silenci en la nit més curta de l’any.

PUBLICITAT