Tecletes, l’associació de mares de Tarragona, distingida amb el premi Montserrat Bertran

L’associació Tecletes ha rebut el XVII premi Montserrat Bertran aquest dissabte. En un acte al Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona, l’entitat de mares tarragonines, nascuda l’any 2008, ha estat distingida per les seves accions al llarg dels darrers anys, convertint-se en un referent a la ciutat per reivindicar i promoure “una maternitat i paternitat actives, divertides i compartides amb els fills i filles”.

PUBLICITAT

Núria Pasqual, secretària de la Junta de l’entitat, ha mostrat la satisfacció que suposa que després de gairebé 15 anys treballant a la ciutat es reconegui la seva tasca amb aquest guardó. A més, ha afegit que volen “una ciutat més femenina i que vetlli pel benestar del dia a dia de les seves famílies”.

Enguany, l’encarregat d’entregar el premi ha estat el portaveu d’ERC a l’Ajuntament i conseller de Territori, Xavi Puig, qui ha destacat la gran tasca que fa Tecletes per Tarragona i ha manifestat que “de la seva mà” volen “promoure i facilitar espais amables a la ciutat pels nens i les nenes”, posant com a exemple el Parc de Sant Rafel.

El premi Montserrat Bertran s’entrega des de l’any 2007, amb motiu del Dia Internacional de la Dona – va ser aquest dimecres -, reconeixent figures femenines que destaquen per la seva tasca de sensibilització envers la causa feminista, la igualtat de drets entre homes i dones i la visibilització i participació social de les dones a la ciutat.

PUBLICITAT