Torna “el Bunker”, l’espai de recerca i creació de l’Aula de Teatre de la URV

El Bunker, el projecte cultural obert a tota la ciutadania que impulsen l’Ajuntament de Tarragona i l’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili, torna amb una programació formativa, de recerca i de creació al voltant de l’acció artística. El projecte va néixer el 2023 amb l’objectiu d’articular un espai que convidés a l’intercanvi i que possibilités diàlegs entre els diferents llenguatges creatius, com ara el teatre, la dansa, la música, la pintura i performance.

PUBLICITAT

La proposta vol ser una reflexió escènica, visual i plàstica, però també social. És per això que en aquesta segona edició, que té lloc de l’11 al 16 de juny, es proposen diferents accions creatives al servei d’un discurs inclusiu i revolucionari per reivindicar la llibertat d’expressió i la defensa dels drets humans.

El Bunker 2024 es concentra en una programació configurada per tallers, exposicions, espectacles poètics i sonors i accions escèniques al llarg de la setmana vinent en una sèrie de propostes d’accés lliure i obertes a tothom:

  • Dimarts 11 de juny, a les 19h, al Centre cultural Antic Ajuntament. De rareses i misteris. Inauguració de l’exposició de Pep Lavilla amb acció escènica de Zona Zàlata. L’exposició es podrà visitar de l’11 al 30 de juny.
  • Dijous 13 de juny, a les 18h, al campus Catalunya de la URV. Accions poètiques. L’Aula de Teatre de la URV presenta diferents accions poètiques en diferents espais del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.
  • Divendres 14 de juny, a les 19h, al Centre cultural Antic Ajuntament. Concert Gracias Antonio Band.
  • Dissabte 15 de juny, a les 19h, al Centre cultural Antic Ajuntament. Cabaret sonor i poètic, amb Bartolomé Ferrando, Marta Grau, César Reglero, Isabel Jover, Xavier Pié, Joan Torner i Joan Pascual.
  • Diumenge 16 de juny, a les 12h, Centre cultural Antic Ajuntament. Paraula en acció, amb Arga Sentís, Marta Grau, Juan Carlos Elijas i Juan González Soto, amb música de Pau de Nut.
PUBLICITAT