Torna el Carnaval a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperarà enguany la celebració del Carnaval, gràcies a la millora de la situació epidemiològica de la COVID-19. No obstant això, ho farà amb un programa d’actes més reduït i adaptat a les circumstàncies actuals.

PUBLICITAT

Al nucli de l’Hospitalet de l’Infant, que és on més gent es concentra, la Regidoria i la Comissió de Festes han organitzat dos actes per al dissabte 26 de febrer, que tindran lloc a l’aire lliure, en concret, a la Plaça Catalunya: l’espectacle familiar “Disco per Xics” i el concert de Cocktail Tributov

“Davant la caiguda de les restriccions envers la pandèmia, des de l’Ajuntament volem donar pas a les festes de manera esglaonada, amb prudència i respecte per les mesures de prevenció i de seguretat. Recomanem l’ús de les mascaretes quan no es pugui mantenir la distància entre les persones, però això no ha de ser cap obstacle per gaudir en família i amb amics de l’espai carnavaler que us proposem”, ha dit el regidor de Festes, Diego García.

PUBLICITAT