Torna ExpoNadó a Tarragona, un cap de setmana dedicat a les noves famílies

Un any més, Tarragona es convertirà en el centre per a les noves famílies durant un cap de setmana. Els dies 16 i 17 de setembre al Recinte Firal del Palau de Congressos tindrà lloc ExpoNadó, la fira de nadons itinerant més important de Catalunya.

PUBLICITAT

Totes aquelles persones que es plantegen en un futur proper endinsar-se en l’aventura de ser pares, per a aquells que ja han començat el compte enrere i per als que recentment han entrat a formar part de l’emocionant club de mares i pares, la fira ExpoNadó Tarragona és de visita obligada.

L’horari de la fira per als dos dies serà de 10 h a 20 h, de manera ininterrompuda. Al llarg de tot el cap de setmana s’oferiran un gran nombre de tallers, conferències, xerrades i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família dutes a terme per reconeguts ponents, com Armando Bastida, Neus Moya, o Carlos González, entre molts altres.

Aquesta edició d’Exponadó s’ha organitzat juntament amb l’empresa Criar con Sentido Común. També tots els visitants podran gaudir d´una zona de canvi de bolquer amb productes gratuïts i el regal d´una bossa de benvinguda en arribar l’esdeveniment. Mitjançant la web del mateix acte es podran comprar les entrades anticipades, amb descompte i conèixer totes les novetats.

PUBLICITAT