Torna la Fira d’Atraccions a Bonavista que s’allargarà fins l’1 de maig

El barri de Bonavista acull des d’aquest dissabte la Fira d’Atraccions que s’allargarà fins al pròxim 1 de maig. L’esplanada on se situa és a tocar d’on, tradicionalment, se celebra el mercat dels diumenges, i es converteix des d’aquest cap de setmana en un espai d’oci, amb més d’11.000 metres quadrats i amb una cinquantena d’establiments.

Imatge d'arxiu: Cedida
PUBLICITAT

Atraccions, firetes i propostes gastronòmiques aterren un any més a Bonavista, i ja en són 34, de la mà del Gremi de Firaires de la Província de Tarragona, els organitzadors, que reben el suport de l’Associació de Veïns de Bonavista. Ambdues entitats asseguren que han treballat perquè no es perdi la Fira, que ja s’ha convertit en un emblema de la ciutat i del barri i en una cita ineludible amb l’arribada de la primavera.

Després de l’èxit de l’any passat, l’esdeveniment torna al barri amb l’objectiu que petits i grans
puguin gaudir a l’aire lliure i es retrobin amb emocions i sensacions passades. La Fira ha estat sempre un reclam per a les famílies tarragonines, que enguany podran tornar a l’esplanada del mercadet amb una gran oferta d’oci i gastronomia.

La Fira podrà visitar-se totes les tardes des d’aquest dissabte 22 d’abril i fins a l’1 de maig, sempre a partir de les 17h de la tarda i fins la nit. S’hi pot arribar en vehicle particular o en transport públic, amb les línies d’autobús de l’EMT de la ciutat número 3, 30 i 54, i amb la línia nocturna especial número 72.

PUBLICITAT