Tot apunta que la Trono podrà acabar la temporada al Metropol i es traslladarà a El Magatzem posteriorment

La Sala Trono seguirà amb la temporada de primavera al Teatre Metropol fins, com a mínim, el 31 de març, com estava previst. Però tot apunta que podrà acabar la temporada i ser-hi durant l’abril i el maig, convivint amb les obres que es faran a l’espai ja aquests mesos. El director de la Trono, Joan Negrié, assegura que han tret la programació d’aquests dos mesos perquè des de l’Ajuntament els han assegurat que es farà tot el possibles perquè la compatibilitat sigui una realitat, malgrat que encara no existeixi la confirmació oficial.

tornaria a viure com si fos un llangardaix trono
PUBLICITAT

De cara a la pròxima temporada, la 2024/25, Negrié assegura que tot apunta que la Trono la viurà a El Magatzem. Sembla que les negociacions entre les administracions públiques, la Cooperativa Obrera i la Trono arribaran a bon port i la companyia es podrà traslladar, de manera temporal, al Magatzem mentre es busca un emplaçament definitiu de cara a l’any posterior. Ho explica Negrié, en declaracions al ‘Bon Dia Tarragona’.

Negrié assegura que aquests darrers temps al Metropol estan sent molt positius i afirma que estan notant “el suport de Tarragona”, que “a nivell de públic passa per un moment molt xulo”. Ha volgut destacar la gran varietat i nivell dels espectacles programats pel que resta de temporada de primavera.

PUBLICITAT