Transgourmet inverteix 5,9 milions en les reformes dels Gros Mercat de Tarragona i de Blanes

Transgourmet Ibèrica ha invertit 5,9 milions d’euros en les reformes integrals dels Gros Mercat de Blanes (Selva) i de Tarragona. Aquestes renovacions s’emmarquen en el programa d’inversions estratègiques que la companyia està duent a terme per donar resposta amb innovació i més serveis a les noves tendències dels professionals de l’hostaleria i del comerç.

Foto: ACN
PUBLICITAT

Amb aquesta reforma, el cash&carry de Blanes compta amb una superfície de venda de 2.663 metres quadrats, inclòs el mercat de frescos, que ocupa 700 metres quadrats. Està ubicat a l’avinguda Europa i té una superfície total de 3.792 metres quadrats, una estació GM Oil, 90 places d’aparcament i hi treballen 30 persones.

Al seu torn, el Gros Mercat de Tarragona té una superfície de venda de 2.418 metres quadrats i un mercat de frescos de 550 metres quadrats. S’ubica al polígon industrial Francolí, a l’antiga carretera de València. Ocupa una superfície total de 4.646 metres quadrats, també té una estació GM Oil, 84 places d’aparcament i hi treballen també 30 persones.

En tots dos centres s’ha potenciat el mercat de frescos, que compten amb productes de carnisseria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis, i congelats. També disposen d’una àmplia bodega i d’un extens assortiment de producte sec. Destaquen les marques pròpies: Quality, Natura, Economy, Zicarelli, Greenwell i Idonia en format horeca, a més de Gourmet, Mical i Micaderm en format retail. Tot molt enfocat a l’hostaleria i al comerç, promocionant els proveïdors locals.

PUBLICITAT