Tres colles tarragonines enceten temporada castellera aquest cap de setmana

Superada la Setmana Santa, les colles castelleres arrenquen de ple amb el seu calendari d’activitat. Tres de les quatre colles tarragonines enceten temporada aquest cap de setmana. La Jove de Tarragona i els Xiquets del Serrallo ho faran a Altafulla, mentre que la colla de Sant Pere i Sant Pau ho farà a Tarragona, al pla de la Seu.

PUBLICITAT

La Plaça del Pou d’Altafulla acollirà la diada d’inici de temporada dels Castellers d’Altafulla, en la qual s’estrenaran dues colles tarragonines: la Jove de Tarragona i els Xiquets del Serrallo. Els primers, de nou amb Adrià Calvet al capdavant i després d’un final d’última campanya espectacular, es plantegen els primers castells de 7 del curs. Mentre que els del barri del Serrallo, que mantenen Josep Maria Gaya com a cap de colla, intentaran arribar amb una actuació completa de 7. A més de la colla amfitriona, també participarà a la diada la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

D’altra banda, el Pla de la Seu de Tarragona collirà des de les 18h del dissabte la Diada d’inici de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. A més dels del barri tarragoní, s’hi estrenarà la Colla Joves Xiquets de Valls. També hi participaran els Xiquets de Reus. Les tres optaran per actuacions de castells de 7.

Finalment, els Xiquets de Tarragona, celebraran la seva diada d’inici de temporada dissabte vinent, el 13 d’abril. 

PUBLICITAT