Tres detinguts per traficar amb drogues en un xalet de la urbanització Boscos de Tarragona

Els Mossos van detenir aquest dimarts tres homes en un xalet de la urbanització dels Boscos de Tarragona per suposats tràfic de drogues i altres activitats il·lícites. Els investigadors havien rebut informacions sobre les actuacions dels arrestats fa un mes i els van començar a vigilar. Van comprovar que nombroses persones alienes al veïnat freqüentaven la casa per deixar-hi uns paquets.

PUBLICITAT

Amb una autorització judicial, els Mossos van escorcollar l’immoble aquest dimarts. Van decomissar un quilo d’haixix, una arma simulada, part de la carrosseria del frontal d’un vehicle sostret a Suècia, així com diverses caixes d’anabolitzants preparades per a la seva distribució i venda. Els tres homes -de 19, 32 i 58 anys- van quedar detinguts.

La investigació continua oberta per determinar la traçabilitat de les peces i carrosseria del vehicle sostret a Suècia així com la relació dels detinguts amb el tràfic de drogues i els anabolitzants. Els arrestats passaran en les properes hores a disposició del jutjat en funció de guàrdia de Tarragona.

Les detencions s’emmarquen dins del dispositiu conjunt “Porta a Porta” amb la Guàrdia Urbana de Tarragona davant les inquietuds i demandes de major seguretat per part dels propietaris dels xalets de Llevant.

PUBLICITAT