Tres estudiants tarragonins, entre els 100 becats de la Fundació ”la Caixa” per cursar un postgrau a l’estranger

Tres estudiants tarragonins reben una beca de la Fundació ”la Caixa” per cursar un postgrau a l’estranger. En una cerimònia presidida pel Rei d’Espanya, Felipe VI, la Fundació ”la Caixa” ha entregat 100 beques de postgrau a l’estranger a universitaris seleccionats a la convocatòria del 2023. Es tracta de la 42a edició del programa de Beques de l’entitat, que té com a objectiu fomentar el talent dels estudiants més destacats mitjançant l’ampliació de la seva formació en algunes de les millors universitats del món.

PUBLICITAT

Entre els becaris seleccionats, hi ha tres estudiants de Tarragona: Edgar Moreno, Lara Mudarra i Álvaro Ribot. Moreno cursa un màster en Matemàtiques Pures en la University of Cambridge (el Regne Unit). Nascut a Tarragona, és graduat en Matemàtiques i en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya amb un treball final de grau sobre la Teoria de Jocs Algorítmica realitzat en la University of Maryland (els Estats Units).

Mudarra cursa un màster en Dret en la University of Oxford (el Regne Unit). Nascuda al Vendrell, és graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i diploma en estudis Jurídics per la University of Oxford. Jove investigadora especialitzada en Dret Romà, cursa un màster centrat en l’estudi de la manumissió de les dones esclaves en l’Antiga Roma i les discriminacions que van sofrir les dones esclaves.

Ribot cursa un doctorat en Matemàtiques Aplicades en la University of Harvard (els Estats Units). Nascut a Tarragona, és graduat en Matemàtiques i Ciència i en Enginyeria de Dades per la Universitat Politècnica de Catalunya, fent el seu treball final de grau al Massachusetts Institute of Technology (els Estats Units).

PUBLICITAT