Tret de sortida al cicle de concerts “TAU” a Tarragona

Aquest divendres comença el cicle de concerts que l’Agrupació de Música Antiga de Tarragona – TAU –  organitza per tercer any. TAU és un cicle de concerts que duu la música antiga a llocs inigualables com l’interior d’un edifici amb una història encara més àmplia: la Catedral de Tarragona o, a espais a l’aire lliure, com el Serrallo.

PUBLICITAT

A partir de les 21.30h d’aquest vespre, a la pèrgola del Serrallo, Arianna Savall i el seu grup Hirundo Maris mostraran la seva proposta d’early fusion. Aquesta actuació és oberta i gratuïta. Dissabte el públic tindrà ocasió d’escoltar a la Catedral la soprano internacional Marta Mathéu, interpretant l’himne a Santa Tecla del segle XVIII que, fa poc més d’un any, es va recuperar de l’arxiu musical de la Catedral de Tarragona. 

Una setmana després, el dia 21, serà el torn de la Camerata Patrimonio Sonoro, guanyadors de la convocatòria Talent TAU, escollits entre una dotzena de propostes de joves intèrprets de música antiga. Enguany es va obrir una convocatòria adreçada a joves músics de fins a 25 anys de tota Espanya per a donar-los l’oportunitat de tocar en un festival i obrir el cicle a nous valors.

La clausura del cicle anirà a càrrec de l’Ensemble O Vos Omnes, qui interpretarà la cantata n. 4 de Johann Sebastian Bach (Christ lag in Todesbanden) i la cèlebre obra Membra Jesu Nostri de D. Buxtehude.

PUBLICITAT