Un 9’8, la millor nota de la fase general de la selectivitat de la demarcació de Tarragona

A la demarcació de Tarragona, 3.262 estudiants han aprovat la selectivitat. La nota mitjana dels exàmens de les PAU és de 6,6 i la prova mitja d’accés és de 7,2. Al conjunt de Catalunya un 97% dels estudiants han aprovat les PAU i la mitjana és de 6,7. L’única assignatura amb una mitjana de suspens és matemàtiques, amb un 4,8. 

Foto: ACN
PUBLICITAT

La Laura Ribes, una alumna de l’Institut Torredembarra, ha tret una de les notes més altes de selectivitat a Catalunya: un 9,8. S’ha quedat només a una dècima del 9,9 que han tret dos estudiants de Santpedor i Cerdanyola. 

La Laura, que aquest estiu treballarà en un càmping d’Altafulla, ha rebut la notícia amb una certa sorpresa, tot i que confiava que trauria bona nota. En una entrevista amb l’Agència Catalana de Notícies, ha explicat que s’havia preparat molt bé i que havia sortit satisfeta dels exàmens, però que no s’esperava que seria de les millors de tot el país. El ressò mediàtic de la notícia l’ha agafada per sorpresa. 

Laura Ribes ha explicat que els exàmens que li van anar millor són els de filosofia, català i matemàtiques.  De fet, aquesta darrera matèria és la que la té més captivada. L’any vinent a la universitat té previst fer estudis relacionats amb les matemàtiques o la física. 

PUBLICITAT