Un doblet ‘in extremis’ de Guzmán manté una minúscula esperança per la Pobla

La Pobla de Mafumet empata a casa davant la Rapitenca (2-2) en el derbi de les terres tarragonines de 3a RFEF. El filial del Nàstic ha tret un punt sobre la botzina en un partit que perdia 0 a 2 al minut 88 i que ha igualat gràcies a un doblet de Santi Guzmán. L’empat evita que la Rapitenca surti de la zona de descens i deixa la Pobla amb un minúscul bri d’esperança per arribar a les posicions de “play-off”.

PUBLICITAT

Molt minúscul. Els d’Adolfo Baines estan a sis punts del San Cristóbal, que és qui ocupa la cinquena plaça, quan en resten també sis per disputar-se. Necessitarien guanyar la setmana vinent al camp del cuer, el Sants, i que el San Cristóbal perdés a casa davant el Tona, que ja no es juga res. Aquesta situació permetria arribar al duel directe entre els dos equips de la darrera jornada amb opcions per la Pobla.

A més, però, els tarragonins han de comptar amb dos rivals per davant seu en aquesta lluita, ja que Castelldefels i Girona B sumen un punt més en la classificació. Per tant, també haurien de punxar en alguna de les dues jornades finals.

La realitat és que la Pobla ha desaprofitat l’oportunitat d’obrir força les opcions de promoció que tindria si hagués guanyat, però no és menys cert que l’esforç de l’equip fins al final segellat amb el doblet de Guzmán ha evitat que aquestes desapareguessin definitivament i de forma matemàtica.

PUBLICITAT