Un ‘escape room’, l’aposta per la formació financera que fa parada a Tarragona

La ruta ‘FINEXIT’ ha fet parada aquest divendres a la ciutat de Tarragona. Es tracta d’un innovador ‘escape room’ financer plantejat per fomentar la formació en aquest àmbit entre els alumnes de Formació Professional (FP). És una proposta itinerant que, creada sobre un autobús, recorre 41 centres d’arreu del país al llarg de dos mesos i aquest divendres s’ha ubicat des de primera hora del matí al costat de l’Institut Francesc Vidal i Barraquer.

PUBLICITAT

Des de l’organització asseguren que la manca d’educació financera és una realitat. Per això l’alumnat ha pogut gaudir de l’experiència acompanyat de dos educadors experts que els han orientat per superar el repte i donat suport amb coneixements especialitzats. Rosa Carbonell, coordinadora territorial d’Ensenyaments Professionals de la Generalitat, en parla.

De fet, segons dades del Banc d’Espanya, només una de cada vuit de les persones d’entre 18 i 34 anys responen correctament les preguntes estàndard sobre coneixements financers. En aquest context neix aquesta iniciativa impulsada per la Cambra de Comerç d’Espanya i Fundació MAPFRE, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona i el suport en el finançament de la Unió Europea.

PUBLICITAT