Un producte per eliminar plàstics d’ús únic guanya el Tarragona Open Future

Un producte que elimina el plàstic d’un sol ús s’ha endut el primer premi de la setena edició dels Tarragona Open Future. El projecte, creat per l’empresa amb seu a Riudoms, “I Disappear”, està basat en la comercialització d’aquest producte que elimina el plàstic dels productes de petit format que els hotels posen a disposició de la clientela. Rebrà 3.000 € i tres anys d’assessorament per part d’experts de diferents àmbits amb l’objectiu que el negoci es consolidi. 

PUBLICITAT

El programa Tarragona Open Future forma part de la plataforma global Telefònica Open Future i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa. Els premis en la promoció de projectes i empreses tecnològiques que volen oferir solucions innovadores en sectors com la salut, l’esport i el benestar, la sostenibilitat ambiental, la inclusió social, el patrimoni cultural, el turisme i també el sector agroalimentari.

El segon premi ha anat a parar a “HacDos”, una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili, que tracta les aigües residuals de processos industrials o urbans per transformar-les en hidrogen verd renovable. Aquest projecte rebrà una aportació de 1.500 € i, també, un assessorament per a la seva consolidació.  

Finalment, “Let’s Ebau” s’ha endut el tercer premi d’aquesta setena edició del Tarragona Open Future amb una aplicació mòbil basada en una aplicació mòbil que serveix per facilitar als alumnes la preparació de la prova de selectivitat. També rebrà una aportació de 1.500 € i un assessorament per part d’experts durant tres anys.

PUBLICITAT