Una ‘final’ davant el cuer per seguir donant vida a la permanència

El Club Bàsquet Tarragona afronta un partit clau aquest cap de setmana. Després de perdre amb contundència a la pista del líder fa uns dies, l’equip rep aquesta jornada al cuer del grup, el Palmer de Mallorca. És un duel absolutament fonamental per les aspiracions dels del Serrallo, que estan tan sols un triomf per sobre dels balears i també a només un de poder, fins i tot, sortir de la plaça de play-out. Allò que acostumem a definir com quasi una final.

Foto: CBT
PUBLICITAT

El rival arriba al xoc després de dues derrotes, però de competir molt bé davant el segon classificat fa uns dies, quedant-se aprop de donar la sorpresa. De fet, la posició de Palmer és absolutament sorprenent, ja que apuntava a poder rondar la zona alta a principi de temporada. El tècnic del CBT, Jorge Serna, deixa clar que no s’ha de pensar que són els últims i parla de la importància de treure el partit endavant.

Tugores es perdrà força més setmanes de les esperades per una nova lesió, una baixa molt sensible. El duel davant el Palmer es jugarà aquest dissabte a les 19h al pavelló del Serrallo.

PUBLICITAT