Una nit tòrrida de més de 25 graus a Tarragona

Aquesta nit de dimarts a dimecres ha estat tropical en molts punts del territori català. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, Tarragona ha arribat als 26’3 graus al llarg d’aquesta nit i matinada. També ha manat la calor a les Terres de l’Ebre, on les estacions de l’Illa de Buda i la d’Alcanar, han registrat 26,6 i 26,4 graus. I no ha estat diferent a tota la costa central i sud del territori.

PUBLICITAT

En moltes zones de Catalunya s’han superat els valors dels 20 graus, per això podem parlar d’una nit tropical al territori, sent una nit especialment dura als indrets on el termòmetre s’ha enfilat per sobre dels 25 graus.

Tot plegat després d’unes jornades d’onada de calor que arriben fins aquest dimecres i que està afectant tot el país, deixant temperatures que han superat els 40 graus al llarg de les últimes hores en molts punts del territori tarragoní. Malgrat això, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la temperatura hauria d’iniciar un descens a partir d’aquest mateix dimecres a gran part de l’interior, tot i que encara es podran superar els llindars de calor intensa especialment a les comarques de Ponent.

PUBLICITAT